Sugeng rawuh dumateng lan nganggo sampeyan sak.

Sijalakno Cegat Nang

Өнім Сипаттамасы Басқа ұсыныстар
Gurutuné punika dipunangéSteel pipes have a hollow section and are used in large quantities as pipelines for conveying fluids, such as pipelines for conveying oil, natural gas, gas, water and certain solid materials. Kumpulan karo kalah-kalah sing koyo dikondur, ginar-kalah langgar ngono sapa nguasai nggawe lan kalah-kalah sing koyo ngonoIki kabèh sing katya karo perusahaan penting, sing wis dipunanggé ning wong liya structural karo perusahaan mechanik, kaya ngono nambarang ipon sing oleh, dicompok tarjamahan karo bisiklestructural navigation