Sugeng rawuh dumateng lan nganggo sampeyan sak.

Q345B cold drawn square tube

Өнім Сипаттамасы Басқа ұсыныстар
NameThe epoxy resin coating center is reinforced welded steel pipe. Piwong wong structural iki supoyo perusahaan kanggo kalah dumadhi iki.Awak dhéwé ora seneng gampang kanggo nggawe media karo corosive, nanguwis metiné tatag apik sing perusahaan winih dhéwé, dadi kedhéwé nambah layang dhéwé kuwi bisa ngeasa kanggo nggawe lanjut sampek iso nggawe layang dhéwé lan iso nggawe layang sistem kedhéwé.
Келесі:Name