Sugeng rawuh dumateng lan nganggo sampeyan sak.

Precision seamless tube

Өнім Сипаттамасы Басқа ұсыныстар
Precision seamless pipe is a kind of high-precision steel pipe material processed by cold drawing or hot rolling. Soalé kapan karo mulih sing dibenakno ning kegambar dewek